Kanye West julkaisee uuden levyn – hämmentävä video antaa esimakua tulevasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Bianca Censori ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun he menivät naimisiin noin vuosi sitten. Mies on viime aikoina ihmetyttänyt fanejaan esittelemällä sosiaalisessa mediassa lähes alastonta Biancaa toistuvasti kuvien ja videoiden muodossa.

Nyt räppärin seuraajat ovat olleet mielissään siitä, että vaimon vähäpukeisten kuvien julkaisemisen sijaan Kanye West on julkaissut omaan musiikkiin liittyvää sisältöä Instagram-kanavalleen. Kanye West on julkaisemassa uutta musiikkia ja esitteli nyt kaksi teaseria faneilleen.

Videot ovat melko synkkiä ja niissä nähdään pelottavia hahmoja, sotilaita, aseita ja väkivaltaa. Niissä on myös hymyileviä pellejä, räjähdyksiä, korppikotkia ja susia. Yhteistyössä Ty Dolla $ignin kanssa julkaistava Vultures-niminen albumi julkaistaan People-sivuston mukaan kolmessa osassa. Ensimmäinen osa julkaistaan 9. helmikuuta, toinen osa 8. maaliskuuta ja kolmas osa 5. huhtikuuta.