Dua Lipa tiukassa iltapuvussa – istuminen tuotti hankaluuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunottaret pukeutuvat tapahtumiin yleensä ajatellen sitä miten asut kuvataan punaisella matolla. Usein asujen kuvauksellisuus onkin tärkeämmässä asemassa iltapukua valitessa kuin esimerkiksi käytännöllisyys tai vaatteen mukavuus päällä.

Pitkähelmaiset ja kapeat hameet ovat usein sellaisia, että niissä on hankalaa kävellä eikä isoja askeleita pystykään ottamaan. Myös rappusten ylös päin kapuaminen on tällaisessa mekossa hankalaa. Nyt poptähti Dua Lipa on esitellyt videolla erään toisenlaisenkin ongelman.

Dua Lipa julkaisi hänen TikTok-kanavallaan huvittavan videon, jossa nähdään miten hankala hänen on päästä istumaan iltapuvussaan. Dua Lipan yllä nähdään upea musta Schiaperellin iltapuku, jonka tiukka korsetti ja vartaloa mukaileva malli estävät kuitenkin mukavan istumisen. Sen vuoksi Dua Lipa asettautuukin tuoliin erikoisessa takakenossa.

@dualipaofficial

ooh my outfit so tight

♬ original sound – Dua Lipa