Selena Gomez pohti vartaloaan: ”En tule enää koskaan näyttämään tältä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez on saanut viimeisen vuoden aikana kuulla paljon negatiivisia kommentteja koskien hänen vartalonsa kokoa. Ilkeät kommentoijat ovat halunneet huomioida kirjoittamissaan viesteissä sen, että poptähti on heidän mielestään lihonut.

Selena Gomez ei jaksa juurikaan stressata omasta painostaan saatika pitää tällaisia kommentteja arvokkaana palautteena. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan kuvan, joka on otettu vuosia sitten. Nainen on kuvassa pienempi kuin tällä hetkellä ja Gomez pohtiikin avoimesti, että hän ei tule enää koskaan olemaan saman kokoinen.

– Tänään ymmärsin, että en tule enää ikinä näyttämään tältä, Selena Gomez kommentoi vanhaa bikinikuvaansa.

Seuraavaksi nainen julkaisi hieman tuoreemman kuvan hänestä uima-asussa. ”En ole täydellinen, mutta olen ylpeä siitä kuka olen. Toisinaan meinaan unohtaa sen, että on ok olla minä”, Selena Gomez kirjoitti kuvan yhteydessä.