Morsian järkyttyi hääsuunnitelmista – sulhanen kopioi ex-vaimon hääjuhlan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuleva morsian on kirjoittanut Redditiin, kuinka hän on pettynyt tulevaan aviomieheensä ja suunnittelee häiden perumista kokonaan. Syy on ollut se, että mies on antanut naiselle ison kasan ideoita ja suunnitellut ahkerasti häitä puolen vuoden ajan. Tämä ei kuitenkaan ole syy pettymykseen.

Morsian kertoo, että häiden maksupuoli on ollut pääosin hänen kontollaan. Osa miehen suunnitelmista on ollut yllättäviä, eikä morsiamen toiveita ole aina kuunneltu. Suunnitelmissa on vaikutusvaltaisia vieraita ja erikoinen metsämäinen vihkimisympäristö, vaikka nainen olisi halunnut perinteiset kirkkohäät. Kun nainen vilkaisi eräänä iltana miehensä puhelinta, selvisi myös syy outoihin suunnitelmiin.

– Hän oli kopioinut kaiken suoraan ex-vaimonsa uuden avioliiton solmimistilaisuudesta. Mies on selvittänyt hääsuunnittelijat, paikat, koristeet ja kaiken. Hän halusi kopioida meille samanlaiset häät. En pysty enää luottamaan ihmiseen, joka on suunnitellut meidän juhlaamme toista naista ajatellen, morsian parahtaa tiivistettynä.

Lähde: The Mirror