Mitä Antti Tuisku suunnittelee? Salaperäinen somejulkaisu ihmetyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antti Tuisku lopetti artistiuransa viime vuonna. Tähti nousi näillä näkymin viimeistä kertaa lavalle Ruisrockissa heinäkuussa. Nyt Tuisku on vihjannut suunnittelevansa jotain, joka sai fanit spekuloimaan paluusta parrasvaloihin.

Tuisku jakoi tiistaina 30. tammikuuta Instagram-tilillään videon, jossa hänet nähdään kävelemässä aurinkolasit kasvoillaan. Taustalla raikuvat innostuneet huudot.

– 4.2. sunnuntaina kannattaa olla kuulolla, Tuisku kertoi kuvatekstissä.

Kommenteissa julkaisun epäiltiin vihjaavan jopa siihen, että Tuisku olisi tekemässä paluun musiikin pariin. Moni kuitenkin myös ihmetteli, miksi artisti tekisi paluun näin pian. Tulevan julkistuksen epäiltiin toisaalta liittyvän elokuvaprojektiin tai Tuiskun työn alla olevaan kirjaan.

2000-luvun suurimpiin suomalaisiin poptähtiin kuuluneen Tuiskun ura alkoi vuonna 2003 Idols-laulukilpailusta, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Hän lopetti laulajan uransa viime kesänä. Artisti kertoi tuolloin ostaneensa talon Espanjasta ja muuttavansa sinne.