Teri Hatcher kyllästyi deittailusovelluksiin – käyttäjätiliä ei uskottu aidoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Teri Hatcher on tehnyt pitkän uran elokuvien ja television parissa. Nainen muistetaan etenkin Susan Mayersin roolista televisiosarjassa Täydelliset naiset, josta hän sai myls parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnon.

Teri Hatcher on näyttelijä, koomikko ja äiti Emerson Tenneylle. Nainen on ollut kaksi kertaa naimisissa, mutta eronnut edellisestä puolisostaan Jon Tenneystä vuonna 2003. Tällä hetkellä 59-vuotias tähti on sinkku ja People-sivuston mukaan lopen kyllästynyt deittailusovellukseen.

Teri Hatcher halusi antaa mahdollisuuden suositulle Hinge-deittailusivustolle ja teki itselleen profiilin. Nainen kuitenkin potkittiin nopeasti sovelluksesta pois, koska ylläpito ei voinut uskoa, että Teri Hatcher oli oikeasti hän. Myöhemmin Hatcher onnistui vakuuttamaan heidät ja Hinge pahoitteli tilin poistamista, mutta nainen oli saanut jo sovelluksesta tarpeekseen eikä halunnut enää palata siihen.