Petkutetuksi tullut 90 Päivää morsiamena -tähti: ”Haluan ensisuudelmani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla oli neljän vuoden ajan netissä barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella, joka paljastui huijariksi. Nyt Tyray osallistunut sarjan toiseen spin offiin.

Tyray haluaa itselleen elämänsä rakkauden. Hän etsii kumppania suositun realitysarjan 90 Day Fiance: Single Life -sivusarjassa. Miehelle riittää ensin pelkästään suudelma, koska sellaista ei ole koskaan osunut hänen kohdalleen. Tuotantoryhmä paljasti viimeksi, että Tyray oli joutunut huijarin kohteeksi, eikä hänen haaveensa rakkauden suhteen toteutuneet.

– Olen valmis ensisuudelmaani, Tyray kertoo tuotantoryhmän kameroiden edessä.

Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.