Fitness-kaunotar esitteli miljoonien fanittamat pakaransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnetuksi treenatun vartalonsa ansiosta noussut fitness-kaunotar Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on poseerannut näyttävästi upeissa maisemissa esitellen samalla vartaloaan tuttuun tapaansa biksuissa. Sporttinen kaunotar esittelee luonnollisesti myös pakaransa kameralle, kuten hänellä onkin tapana.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.