Madison Beer asteli punaiselle matolle – some sekosi kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneudestaan tunnettu amerikkalaispoppari Madison Beer on julkkiskaunotar, jonka ura lähti todelliseen nousukiitoon muutama vuosi sitten. Hänen suosituimpia kappaleitaan ovat muun muassa kappaleet Selfish ja Good In Goodbye.

Nyt Madison on astellut Grammy-gaalan punaiselle matolle upeassa valkoisessa asussa, jonka yläosa oli varsin paljastava. Päivitys sai nopeasti yli miljoona tykkäystä ja tätä kirjoitettaessa niitä on jo lähes 1,5 miljoonaa. Madisonin somesuosio jatkuu siis suurena.

24-vuotias Madison Beer ihmetteli Zach Sang Show -radiohaastattelussa sitä miksi häntä vihataan niin paljon. Sekä naisen ulkonäköä että älykkyyttä arvostellaan vaikka kyseiset ihmiset eivät edes tunne häntä. Juontajien mielestä kiusaaminen johtuu naisen ulkonäöstä, kauneudesta ja siitä, että niin moni on hänelle kateellinen.