Näin Tyla valmistautui Grammy-gaalaan – voitti ensimmäisen palkintonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyla-nimisestä naisartistista on tulossa seuraava maailmankuulu poptähti. Eteläafrikkalainen artisti on saanut juuri ensimmäisen suuren tunnustuksen kun hän voitti Grammy-palkinnon uudessa Best African Music -kategoriassa. Nainen sai palkintoon johtaneen ehdokkuuden Water-nimisestä kappaleesta.

Vogue seurasi Tylan valmistautumista Grammy Awards -gaalaan ja on julkaissut YouTubessa videon, jossa nähdään miten tähden tyyli syntyy. Samalla kun Tylan hiuksia laitettiin hän kertoi nähneensä unen, jossa Water-kappaleesta tuli suosittu. Tyla uneksi menestyksestään jo ennen kuin kappaletta oli edes julkaistu.

Tyla on pitänyt hauskaa ja nauttinut menestyksestään. Hän on esimerkiksi matkustanut parhaan ystävänsä kanssa ja ottanut häntä mukaan tapahtumiin. Videolla nähdään miten Tylan ystävä on auttanut artistia valitsemaan asua ja asusteita Grammy-gaalaa varten.