Horoskooppisi kertoo minne kannattaa lähteä lomalle – tunnistatko omasi?

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen ihminen kaipaa matkaltaan ja lomaltaan erilaisia asioita omien kiinnostuksenkohteiden ja luonteenpiirteiden mukaan. Healthista-sivusto haastatteli nyt astrologi Inbaal Honigmania, jonka mukaan matkan voi suunnitella miettimällä omaa horoskooppimerkkiä.

Inbaal Honigman paljasti matkavinkit, jotka on yhdistetty jokaiseen 12 tähtimerkkiin. Alle olevalta listalta seuraavaa lomareissuaan jo suunnittelevat voivat tarkistaa millaiseen matkakohteeseen heidän kannattaisi astrologin mukaan suunnata.

Oinas



Oinaat ovat aktiivisia ja seikkailunhaluisia, minkä vuoksi heille ihanteellinen matkakohde on Meksiko, jossa on monipuolinen kulttuuri ja kauniita maisemia.

Härkä



Härkä nauttii ruoasta ja ylellisyydestä, minkä vuoksi täydellinen matkakohde voisi olla esimerkiksi Vietnam, jossa on sekä herkullinen ruokakulttuuri että edullista luksusta.

Kaksonen



Kaksosille sopii vilkas ympäristö ja yllätyksellinen kulttuuri. Miamissa on yöelämää, vesipuistoja ja monikulttuurinen tunnelma.

Rapu



Rapu rakastaa rauhaa ja rakkaimpien seuraa. Sveitsi tarjoaa rauhallisia maisemia ja järviä, joissa voi rentoutua.

Leijona



Leijonat haluavat loistaa ja kokea uusia asioita. Länsi-Australia tarjoaa seikkailumahdollisuuksia ja ylellistä majoitusta unelmakohteissa.

Neitsyt



Neitsyt rakastaa tutkia uusia kohteita ja oppia uusia asioita. Rooma tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä ja viehättäviä kujia, joissa voi kävellä.

Vaaka



Vaaka arvostaa kaunista ja seesteistä ympäristöä. Bali tarjoaa upeita temppeleitä ja rauhallisia lomakohteita.

Skorpioni



Skorpionit haluavat matkustaa harvinaisiin kohteisiin ja kokea jännittäviä seikkailuja. Jordania tarjoaa erilaisia kokemuksia, kuten aavikkoja ja meriä.

Jousimies



Jousimiehet nauttivat vapaasta ja uteliaasta matkustamisesta. Jamaikalla on monipuolisia aktiviteetteja ja rento ilmapiiri.

Kauris



Kauriit haluavat ylellisyyttä ja rentoutumista. Japani tarjoaa sekä ainutlaatuisia kokemuksia että modernia ylellisyyttä.

Vesimies



Vesimiehet haluavat oppia ja kasvaa matkoillaan. Sri Lankassa on heille runsaasti tutkittavaa ja monipuolinen kulttuuri.

Kalat



Kalat rakastavat kaikkea veteen liittyvää. Amalfin rannikko on paikka, jossa on paljon vettä ja siihen liittyviä aktiviteetteja.