Horoskooppisi kertoo minne kannattaa lähteä lomalle – tunnistatko omasi?

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen ihminen kaipaa matkaltaan ja lomaltaan erilaisia asioita omien kiinnostuksenkohteiden ja luonteenpiirteiden mukaan. Healthista-sivusto haastatteli nyt astrologi Inbaal Honigmania, jonka mukaan matkan voi suunnitella miettimällä omaa horoskooppimerkkiä.

Inbaal Honigman paljasti matkavinkit, jotka on yhdistetty jokaiseen 12 tähtimerkkiin. Alle olevalta listalta seuraavaa lomareissuaan jo suunnittelevat voivat tarkistaa millaiseen matkakohteeseen heidän kannattaisi astrologin mukaan suunnata.

OinasOinaat ovat aktiivisia ja seikkailunhaluisia, minkä vuoksi heille ihanteellinen matkakohde on Meksiko, jossa on monipuolinen kulttuuri ja kauniita maisemia.

HärkäHärkä nauttii ruoasta ja ylellisyydestä, minkä vuoksi täydellinen matkakohde voisi olla esimerkiksi Vietnam, jossa on sekä herkullinen ruokakulttuuri että edullista luksusta.

KaksonenKaksosille sopii vilkas ympäristö ja yllätyksellinen kulttuuri. Miamissa on yöelämää, vesipuistoja ja monikulttuurinen tunnelma.

RapuRapu rakastaa rauhaa ja rakkaimpien seuraa. Sveitsi tarjoaa rauhallisia maisemia ja järviä, joissa voi rentoutua.

LeijonaLeijonat haluavat loistaa ja kokea uusia asioita. Länsi-Australia tarjoaa seikkailumahdollisuuksia ja ylellistä majoitusta unelmakohteissa.

NeitsytNeitsyt rakastaa tutkia uusia kohteita ja oppia uusia asioita. Rooma tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä ja viehättäviä kujia, joissa voi kävellä.

VaakaVaaka arvostaa kaunista ja seesteistä ympäristöä. Bali tarjoaa upeita temppeleitä ja rauhallisia lomakohteita.

SkorpioniSkorpionit haluavat matkustaa harvinaisiin kohteisiin ja kokea jännittäviä seikkailuja. Jordania tarjoaa erilaisia kokemuksia, kuten aavikkoja ja meriä.

JousimiesJousimiehet nauttivat vapaasta ja uteliaasta matkustamisesta. Jamaikalla on monipuolisia aktiviteetteja ja rento ilmapiiri.

KaurisKauriit haluavat ylellisyyttä ja rentoutumista. Japani tarjoaa sekä ainutlaatuisia kokemuksia että modernia ylellisyyttä.

VesimiesVesimiehet haluavat oppia ja kasvaa matkoillaan. Sri Lankassa on heille runsaasti tutkittavaa ja monipuolinen kulttuuri.

KalatKalat rakastavat kaikkea veteen liittyvää. Amalfin rannikko on paikka, jossa on paljon vettä ja siihen liittyviä aktiviteetteja.