Humalainen ja alaston mies aiheutti kaaosta lentokentällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun kirjoitamme artikkelia floridalaisesta miehestä, on se perinteisesti lennokas ja arvaamaton tapahtumaketju viihdelehteen selostettuna. Näin tapahtuu myös tällä kertaa, kun kerromme 36-vuotiaan Martin Evtimovin edesottamuksista Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälisellä lentokentällä.

Broward County Sheriff’s Departmentin mukaan Evtimov pysäköi ensin autonsa lentokentän jalkakäytävälle, meni sisälle lentoasemalle ja otti vaatteensa pois. Siinä hän käppäili muina miehinä ykkösterminaaliin ja lähtöselvityksen ohi kohti turvatarkastuksia. Lentokentällä olleet matkustajat väistivät alastonta miestä.

Kun hän meni turvatarkastuksen lähelle ilmeni, että mies oli päihtyneessä tilassa. Vartijat eivät saaneet selkoa Evtimovin puheista. Lopulta hän kulki turvatarkastusalueen ohi matkatavaroiden tarkastuslinjalle, missä hän kohtasi joukon lainvalvontaviranomaisia. Kuten arvata saattaa, vastusti alaston Evtimov uhmakkaasti pidätystä ja poliisit joutuivat panemaan hänet käsirautoihin.

Evtimovia odottaa nyt pitkä listä syytteitä, joista hän on epäiltynä. Lisäksi hän sai porttikiellon Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainväliselle lentokentälle.