Sampo Kaulaselta upea video – kuukkeli löysi kädelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikauppiaana tunnetuksi tullut ja useissa televisio-ohjelmissa mukana ollut Sampo Kaulanen toimii nykyisin Levillä luksusmökkien vuokraajana, ja hän houkuttelee turisteja Leville myös maailmalta upeilla julkaisuillaan somessa.

Äskettäin Sampo julkaisi Instagramissa upean videon, jossa kuukkeli lennähtää ihmisen ojennetulle kädelle, josta nappaa itselleen herkkupalan. Taustalla nähdään tietenkin Lapin eksottinen talvimaisema.

Päivityksen englanninkielisessä esittelyssä kerrotaan miten moottorikelkkailu sai yllättävän käänteen tästä kokemuksesta. Tällaiset kokemukset Lapin luonnon keskellä olisivat kenelle tahansa turistille ikimuistoisia hetkiä, joten toivottavasti päivitys saa myös kansainvälistä näkyvyyttä.