Uudella turkulaisfestivaalilla myös ysäritähtiä – muistatko nämä hittiyhtyeet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turussa järjestetään heinäkuussa ensimmäistä kertaa Slot Festival. Tapahtuman artistikattauksessa korostuvat erityisesti 1990- ja 2000-luvuilta tutut suosikkinimet.

Slot-festivaalin tuoreita kiinnityksiä ovat Barbie Girl -hitistään tunnettu tanskalainen Aqua, MMMbop-jättihitillä maailman valoittanut Hanson, brittilaulaja Paloma Faith ja ruotsalainen Titiyo x Sunnan. Lisäksi festivaaleilla esiintyvät jo aikaisemmin julkistetut ruotsalainen pop rock -yhtye The Cardigans ja Overload-hitistään tunnettu brittiläinen tyttöbändi Sugababes.

Slot-festivaalin suomalaisia julkistettuja nimiä edustavat Don Huonot, Kwan ja Vesterinen Yhtyeineen. Tapahtuman toteuttaa Kesärauha-festivaaliakin järjestävä Sunborn Live. Slot Festival järjestettään Turun Linnanpuistossa 19.-20. heinäkuuta 2024.