Jim Carrey tekee paluun pahikseksi – uusi elokuva jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Segan suositusta pelisarjasta tuttu maailman nopein siili Sonic palaa valkokankaille. Työn alla on jo kolmas Sonic-elokuva, jonka on määrä saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. joulukuuta 2024.

Komediatähti Jim Carrey palaa Dr. Robotnikin pahisrooliin myös kolmannessa Sonic-elokuvassa. Näyttelijä vaikuttaa mieltyneen joko rooliin tai siitä saamaansa palkkapussiin, sillä Carrey suhtautuu yleensä kielteisesti jatko-osien tekemiseen. Poikkeuksiakin on, sillä Sonic-elokuvien lisäksi Carrey on näytellyt Ace Venturan sekä Nuija ja tosinuijan jatko-osissa.

Kolmannessa Sonic-elokuvissa äänirooleihinsa palaavat Ben Schwartz, Colleen O’Shaughnessey ja Idris Elba. Ensimmäinen Sonic the Hedgehog, Suomessa nimellä Sonic the Movie, ilmestyi vuonna 2020. Vuonna 2022 ilmestynyt jatko-osa nousi Yhdysvalloissa kaikkien aikojen tuottoisimmaksi videopelielokuvaksi, kunnes Super Mario -elokuva syrjäytti sen ensimmäiseltä sijalta.