David Beckham julkaisi romanttisen yhteiskuvan – muisti vaimoaan ystävänpäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckham ja Victoria Beckham ovat olleet naimisissa 24 vuotta. Heistä julkaistiin viime vuonna Netflix-suoratoistopalvelussa neliosaisen Beckham-dokumenttisarja, joka on saanut paljon suitsutusta ja poikinut monia kohuotsikoita. Katsojia on huvittanut muun muassa se miten Victoria Beckham yritti väittää olleensa vaatimattomista olosuhteista ponnistanut.

David Beckham halusi nyt toivottaa julkisesti vaimolleen hyvää ystävänpäivää julkaisemalla heistä otetun yhteiskuvan. Kuvassa aviopari suutelee upean punertavan auringonlaskun edessä meren ympäröimänä. ”Hyvää ystävänpäivää upealle vaimolle, äidille ja parhaalle ystävälle”, David kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

David ja Victoria Beckham ovat vuosien varrella osoittaneet, että heidän avioliittonsa on hyvin vakaalla pohjalla. Pariskunta on kohdannut liitossaan pieniä karikkoja muun muassa silloin kun David Beckhamia syytettiin hyvin julkisesti Victorian pettämisestä. Muun muassa tätä salasuhdetta käsiteltiin Beckham-dokumenttisarjassa, mutta suhdetta ei ikinä vahvistettu.