Matkustaja väitti laukussa olevan kuivattua kalaa – laukussa olikin aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulliviranomaiset tekivät yllättävän löydön Bostonin Loganin kansainvälisellä lentoasemalla Yhdysvalloissa. Erään matkustajan laukussa oli muumioituneita apinoita.

Matkustaja oli palaamassa Yhdysvaltoihin Kongosta, kun tullikoira haistoi jotain epäilyttävää hänen matkatavaroissaan. Matkustaja oli kertonut tuoneensa mukanaan kuivattua kalaa. Tullivirkailijat löysivät kuitenkin matkalaukusta neljä kuivattua apinan ruumista.

Matkustaja selitti löydön jälkeen tullivirkailijoille aikoneensa syödä apinat itse. Kesyttämättömien villieläinten raaka tai prosessoimaton liha eli niin kutsuttu bushmeat on kiellettyä Yhdysvalloissa. Tämä johtuu suuresta tautiriskistä.

Associated Press -uutistoimiston mukaan matkustajaa vastaan ei ole nostettu syytteitä. Muumioituneet apinat kuitenkin takavarikoitiin ja määrättiin hävitettäväksiö.