Sophie Ellis-Bextorin 20 vuotta vanha hitti nousi taas suosioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Sophie Ellis-Bextor muistetaan erityisesti hänen Murder on the Dancefloor -hitistään. Kappaleen julkaisemisesta on yli 20 vuotta aikaa, mutta se on alkanut nousemaan sosiaalisen median myötä uudelleen pinnalle.

Murder on the Dancefloor on Sophie Ellis-Bextorin kappale, joka julkaistiin hänen ensimmäiseltä Read My Lips -studioalbumiltaan. Albumi julkaistiin 27. toukokuuta 2001 ja Murder on the Dancefloor -kappale julkaistiin singlenä marraskuussa 2001. Yllättäen tunnetut sometähdet ja julkkikset ovat käyttäneet kappaletta videoidensa taustamusiikkina, mikä on kasvattanut kappaleen suosiota uudelleen ja nostanut sen taas ajankohtaiseksi.

Nyt Sophie Ellis-Bextor pääsi esiintymään The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmaan, jossa hän esitti Murder on the Dancefloor -kappaleen. 44-vuotias tähti oli lavalla kuin kotonaan ja näyttää edelleen lähes samalta kuin 20 vuotta sitten.