Bella Hadid esitteli ystävänpäivän treffikumppaninsa – suuntasi hevostalleille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Bella Hadid sairastui borrelioosiin eli Lymen tautiin vuonna 2013 ja joutui viime vuonna pitämään lähes puolen vuoden tauon työn teosta oireiden ollessa niin voimakkaita.

Bella Hadid voi tällä hetkellä paremmin ja on satunnaisesti tehnyt töitä muotikuvausten ja -näytösten parissa. Nyt kaunotar esitteli kenen kanssa hän vietti ystävänpäivän. Hadid oli suunnannut hevostalleille ja viettänyt päivän hevosensa kanssa.

Bella Hadid nähdään kuvissa rakkaan hevosensa kanssa. Nainen on koristellut hevosen harjan ruusuilla ja pienellä kyltillä, jossa lukee: ”Halaa minua”. Bella Hadid on kertonut saaneensa toipumisaikanaan paljon voimia hevosista ja esteratsastusharrastuksestaan.