Kylie Jenner suuntasi kuntosalille – hiukset aiheuttivat ihmetystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner perusti taannoin uuden khy-nimisen vaatemerkin, minkä lisäksi naisella on hyvin suosittu kosmetiikka-alan yritys Kylie Cosmetics. Naisen rakkausrintamallekin on löytynyt uusi mies, Timothée Chalamet, jonka kanssa nainen on tapaillut jo noin vuoden ajan.

Kylie Jenner yllätti faninsa muutama päivä sitten julkaisemalla hänen Instagram-kanavallaan kuvia uudesta lyhyestä hiustyylistä. Nainen oli ilmeisesti ottanut hiustenpidennykset pois ja esitteli valokuvissa hänen omia luonnollisia hiuksiaan, jotka saivat monet ihastumaan.

Kylie Jennerin tuntien lyhyt hiustyyli ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Ilmeisesti nainen nappasi kuvat lyhyillä hiuksilla vain sinä lyhyenä ajankohtana, jolloin pidennykset olivat poissa, mutta suunnitteilla oli laittaa hiuksiin uusi setti pidennyksiä.

Uusissa kuvissaan Kylie Jenner kertoo suuntaavansa kuntosalille alo-merkkiset treenivaatteet yllään. Naisella on kuvissa hulmuavan pitkät hiukset, mikä on kommenteista päätellen saanut monet pettymään siihen, että lyhyiden hiusten aikakausi oli niin pian ohi.