Nainen hukkasi lompakkonsa 28 vuotta sitten – nyt se löytyi 4,5 metrin syvyydestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kadonneet esineet voivat löytyä vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Yhdysvaltaisen Julia Hsian yllätykseksi hän on saamassa takaisin lähes 30 vuotta sitten hukkuneen lompakkonsa. Arizonan osavaltiossa asuva Jeremy Bingham oli kajakoimassa Salt River -joella sisarustensa ja lastensa kanssa. He löysivät noin 4,5 metrin syvyydestä repaleisen lompakon.

Pitkään joen pohjassa olleessa lompakossa oli Julia Hsialle kuuluva ajokortti. Bingham etsi Hsiaa internetistä kuukausien ajan, kunnes hän löysi naisen viimein sosiaalisesta mediasta. Chicagossa asuva Hsia oli kadottanut lompakon vuonna 1995 vieraillessaan Arizonassa serkkunsa luona. Serkku oli halunnut esitellä uuden maasturinsa ominaisuuksia ajamalla joessa, mutta olikin arvioinut veden syvyyden väärin.

Kyydissä olleet pääsivät turvaan virran mukana kulkeneesta maasturista, mutta Hsian lompakko katosi välikohtauksen aikana. Nyt se on UPI-uutissivuston mukaan matkalla takaisin hänelle postitse. Hsian mukaan häntä kiinnostaa nähdä, miltä ajokortin 23 vuotta vanha kuva näyttää.