Luottomies-elokuvasta heti hittileffa – 2020-luvun paras kotimaisen avaus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittuun kotimaiseen komedisarjaan perustuva Luottomies-elokuva: All In -elokuva sai ensi-iltansa 16. helmikuuta. Elokuva nousi ensi-iltaviikonloppunaan Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi ja rikkoi samalla ennätyksenkin.

Luottomies-elokuva: All In keräsi viikonloppuna 49 635 katsojaa. Nelosen tiedotteen mukaan tulos nousi 2020-luvun suurimmaksi kotimaisen elokuvan avaukseksi. Ennakkonäytökset mukaan laskettuna elokuvan on nähnyt lähes 64 000 ihmistä.

– Katsojapalaute on ollut todella ylitsepursuavan positiivista ja vanhan kyynikon sydäntä lämmittävää. On ilo tarjota suomalaisille hauska ja viihdyttävä elokuva, josta he selvästi nauttivat, kertoo tiedotteessa elokuvan ohjaaja, käsikirjoittaja ja toista pääroolia näyttelevä Kari Ketonen.

Luottomies-sarjassa seurataan Antti Luusuaniemen näyttelemän ex-rauhanturvaaja Juhiksen ja tämän naapurin, Ketosen näyttelemän työterveyslääkäri Tommin edesottamuksia. Tuoreen elokuvan rooleissa nähdään Luusuaniemen ja Ketosen lisäksi muun muassa Maria Ylipää, Taneli Mäkelä ja Lauri Tilkkanen.