Movetron ja Kolmas nainen -yhtyeiden Timo Löyvä on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen musiikin kokenut ammattilainen Timo Löyvä on kuollut 59-vuotiaana. Suru-uutisen vahvistavat sosiaalisessa mediassa Movetron-yhtye ja yhtyeen laulaja Päivi Lepistö. Löyvä teki upean uran kahdessa erittäin tunnetussa yhtyeessä, joista ensimmäinen oli suomirock-yhtye Kolmas nainen ja toinen eurodanceyhtye Movetron.

– Kiitos Timo näistä yhteisistä vuosista. Lepää rauhassa, musiikki jää… Omaisten ja läheisten surua kunnioittaen Päivi ja Jukka, Movetronin Facebook-sivulla kirjoitetaan.

Timo Löyvä oli mukana Kolmas nainen -yhtyeessä vuodesta 1982 lähtien seitsemän vuoden ajan, kunnes parinkymmenen vuoden tauon jälkeen liittyi uudelleen yhtyeeseen. Movetron-yhtye nousi vuonna 1995 lähes jokaisen suomalaisen tuntemaksi yhtyeeksi jättihitillään Romeo ja Julia. Yhtyettä olivat Timo Löyvän lisäksi perustamassa myös Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari.

Ysäribuumin myötä Movetron on keikkaillut 90-luvun puolivälistä saakka ja julkaissut lukuisia tunnettuja hittikappaleita. Alla olevassa kuvassa Timo Löyvä, Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari nähdään Movetron-yhtyeen ensimmäisessä tv-haastattelussa, joka nähtiin 1990-luvun puolivälissä MTV3-kanavan HotHit-ohjelmassa.

Kuva: Movetron-yhtye ensimmäisessä tv-haastattelussaan HotHit-ohjelmassa vuonna 1995