Suomen suurimmat euroviisubileet Tampereella – mukana kotimaisia ja ulkomaisia viisutähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisufaneille on tiedossa herkkua toukokuussa Tampereella. Suomen suurimmat euroviisubileet järjestetään lauantaina 11. toukokuuta Nokia Arenalla. Esiintymässä on joukko ulkomaisia ja kotimaisia viisutähtiä.

Euroviisubileiden kansainvälisiin esiintyjiin kuuluvat norjalainen Alexander Rybak, tanskalainen Emmelie de Forest, norjalainen KEiiNO ja ukrainalainen Verka Serducha. Suomalaisista tähdistä lavalle nousevat Saara Aalto, Ami Aspelund, CatCat, Aksel Kankaanranta, Hanna Pakarinen, Marion Rung, Geir Rönning, Sandhja, Laura Voutilainen, Sara Siipola ja Benjamin.

– Tällaista ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Ensin UMK-finaali täytti Nokia-areenan hetkessä kaksi kertaa, ja nyt meillä on euroviisubileet Suomen suurimmalla areenalla. Jos ei Malmön liput olisi itsellä jo taskussa, niin osallistuisin näihin bileisiin, kertoo Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n puheenjohtaja Jouni Pihkakorpi tiedotteessa.

Suomen suurimmat euroviisubileet huipentuvat Euroviisujen finaalilähetyksen seuraamiseen. Bileitä juontavat Kristoffer Ignatius ja Eeva Malin. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 26. helmikuuta kello 8.