Kanye West yritti piiloutua kokovartaloasuun futismatsissa – herätti ylenpalttisesti huomiota

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West yritti piiloutua asunsa alle jalkapallopelissä tiistaina Italian Milanossa. Kokeilu meni pieleen, koska miehen kokomusta huppuasu kiinnitti enemmän huomioita kuin tavalliset vaatteet olisivat tehneet. Hän liikkui huomiota herättävästi pukeutuneen vaimonsa, Bianca Censorin kanssa.

Censorilla oli aiemmista tyyleistään poiketen kengät jalassa. Muuten hänen asunsa oli miehensä kanssa sävysävyyn, eli pikimusta. Nainen oli kuitenkin jättänyt päänsä ja kasvonsa paljaaksi. Joulukuussa 2022 avioitunut pariskunta on muuttanut lähipiirinsä mukaan Italiaan perustamaan omaa muotimerkkiään, Page Six uutisoi.

Kanye West on esiintynyt viimeaikoina julkisesti vain kasvot peitettynä. Toisinaan kasvoilla on ollut kokohuppu ja välillä hänelle on riittänyt kauhuelokuvamainen jääkiekkomaski tai muu naamio. Mies tunnusti, että hänen äkkiväärä käytöksensä oli aiheuttaa henkilökohtaisen konkurssin. Hän aikoo tehdä paluun muotimaailman huipulle lähivuosien aikana.