Gisele Bündchen suhde paljastui – romanssi Ju-Jutsu-ohjaajan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen muistetaan lukemattomista mainoskampanjoista, kansikuvista ja muotinäytöksistä, joissa nainen on kävellyt. Gisele Bündchen oli hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa noin 13 vuotta, mutta noin kaksi vuotta sitten monien yllätykseksi aviopari ilmoitti hakeneensa eroa.

Viime keväänä Gisele Bündchenin ympärillä alkoi liikkumaan huhuja uuden rakkauden löytymisestä. Huippumalli yhdistettiin hänen ystäväänsä Joaquim Valenteen, joka toimii myös Gisele Bündchenin Ju-Jutsu-ohjaajana. Nainen kuitenkin kumosi seurusteluhuhut ja kommentoi, että ihmiset rakastavat spekulointia nyt kun hän on sinkku.

Nyt Us Weekly on saanut tietoonsa, että kaksikon välinen ystävyys syveni viime kesän aikana romanssiksi. 43-vuotiaan Bündchenin ja Valenten elämäntavat sopivat yhteen ja kumpikin on hyvin kiinnostunut ravinnosta ja liikunnasta. Heillä on myös yhteistä historiaa, koska myös Joaquim Valente on kotoisin Brasiliasta. Mies on myös lähipiirin mukaan hyvä Bündchenin lasten kanssa.