Halle Bailey upeana punaisella matolla – sai esikoisensa viikkoja sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Bailey on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on R&B -duon Chloe x Halle toinen jäsen isosiskonsa Chloen rinnalla. Monille Halle Bailey on tullut tutuksi kuitenkin viime vuonna hänen näyttelijän taidoistaan Pieni Merenneito -animaatioelokuvasta.

Halle Baileyn ympärillä liikkui viime vuoden lopulla paljon perheenlisäykseen liittyviä huhuja. 23-vuotiaan naisen esiintymiset eri tapahtumien punaisilla matoilla saivat aikaan epäilyksiä siitä, että nainen odottaisi esikoistaan. Hän ei kuitenkaan vahvistanut tietoa.

Vuoden vaihteen jälkeen nainen yllätti kaikki julkaisemalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitelee pienen vauvan kättä kädessään. Hän kertoo saaneensa 2023 vuoden lopulla pojan, jolle he antoivat yhdessä räppärimiehensä DDG:n kanssa nimeksi Halo.

Vain parin kuukauden jälkeen synnytyksestä Halle Bailey nähtiin jo edustamassa eri tapahtumien punaisella matolla. Viikko sitten hänet nähtiin Super Bowl -pelissä asussa, joka paljasti vatsan. Viimeksi Halle Bailey 2024 edusti People’s Choice Awards -gaalassa upeassa sinisessä iltapuvussa, joka esitteli tähden kapeaa vyötäröä.