Jesse Markin esitteli päivänsä videolla – aamu alkaa 1 368 punnerruksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelta ponnistava räppäri ja laulaja Jesse Markin tuli monille tunnetuksi Uuden Musiikin Kilpailusta, jossa hän havitteli Suomen euroviisuedustajan titteliä Glow-nimisellä kappaleella. Jesse Markinilta on julkaistu kaksi albumia, debyyttialbumi Folk ja kesäkuussa 2021 julkaistu Noir-niminen albumi.

Nyt Jesse Markin on julkaissut hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän viettää päivänsä. 39-vuotiaan artistin tavanomainen päivä alkaa treenillä, jonka hän suorittaa oman kotinsa olohuoneessa. Treeniin kuuluu hyppyjä ja erilaisia punnerruksia, joita tehdään yhteensä 1368 kappaletta.

Treenin jälkeen mies käy ostoksilla kirpputorilla, josta mukaan tarttuu kaksi vinyyliä. Jesse Markin hakee myös ainekset terveelliseen sitruuna-inkiväärimehuun, jonka hän tekee mehustimella ja maustaa kanelilla ja kurkumalla. ”Päiväni Jessenä”, räppäri kommentoi videotaan.

@jesse.markin Päiväni Jessenä 👀 3 kierrosta: 38 navy seals, 38 neljäpumppia, 38 5pumppia 342 burpeeta, 1368 punnerrusta #jessemarkin #myday #training #fitness #records ♬ Glow – Jesse Markin