Samuli Putro valtaa Tampere-talon – kolme keikkaa eri kokoonpanoilla yhdessä päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zen Cafe -yhtyeestäkin tunnettu Samuli Putro julkaisi juuri yhdessä Ellinooran kanssa Osuma-nimisen yhteiskappaleen, joka sai ensiesityksensä Emma-gaalassa. Nyt mies on valmistautumassa isoon tapahtumaan Tampere-talossa, joka järjestetään myöhemmin syksyllä.

Tampere-talo on tiedottanut syksyllä 23. marraskuuta järjestettävästä yhden päivän festivaalista, jonka nimi on Talossa Samuli Putro. Päivän aikana Samuli Putro vetää kolme keikkaa erilaisilla kokoonpanoilla, joita ennen järjestetään Päiväkahvit Zan Cafén kanssa -niminen keskustelutilaisuus.

Samuli Putro esiintyy keskustelutilaisuuden jälkeen aluksi akustisesti pelkän kitaran kanssa 45 minuutin verran. Sen jälkeen hän esiintyy tunnin kvartetilla ja lopuksi tunnin ja 15 minuutin ajan Suomein coolein trio -nimisellä kokoonpanolla. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 23. helmikuuta.

Samuli Putro Talossa / Kuvaaja Tero Ahonen