Valkoinen alligaattori eläinlääkäriin – vatsasta löytyi rahaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Nebraskassa sijaitsevan Henry Doorly Zoo -eläintarhan epätavallisimpiin asukkaisiin kuuluu valkoinen alligaattori Thibodaux. Valkoinen väritys johtuu leukismista eli synnynäisestä puutoksesta pigmentin tuotannossa.

Thibodaux joutui hiljattain lääkäriin syötyään asioita, jotka eivät kuulu alligaattorin kitaan. Eläinlääkärin rutiinitarkastuksessa sen vatsasta löydettiin vierasesineitä. Kävi ilmi, että Thibodaux oli niellyt kolikoita, joita eläintarhassa vierailevat ihmiset olivat heitelleet matelijan lammikkoon.

Eläintarhan mukaan Thibodaux nukutettiin toimenpiteen aluksi. Alligaattorin vahvojen leukojen väliin asetettiin muovinen putki, jonka kautta kolikot voitiin poistaa apuvälineitä käyttäen. Alligaattorin vatsasta poistettiin peräti 70 kolikkoa, joiden arvo oli yhteensä seitsemän dollaria.