Kuuro ja sokea koira on varastanut ihmisten sydämet – hakee turvaa omistajansa sylistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englanninsetteri on keskikokoinen metsästyskoira, joka tunnetaan kauniista ulkonäöstä ja kuvustään metsästää lintuja. Englanninsetterit ovat ystävällisiä, lempeitä ja älykkäitä koiria, jotka ovat myös uskollisia perheenjäseniä. Nyt TikTokissa ihastusta on herättänyt eräs ainutlaatuinen tämän rodun edustaja.

Zack Goggins -niminen mies esittelee omalla TikTok-kanavallaan hänen arkeaan ja musiikkiaan koiransa Toot Tootin kanssa. Toot Toot on englanninsetteri, jolla on erityisiä tarpeita. Se syntyi kuurona ja sokeana, minkä vuoksi se luottaakin paljon tunto- ja hajuaistiinsa ja hakee turvaa omistajastaan.

Toot Tootilla on suloinen tapa istua hänen omistajansa sylissä. Se myös hakee turvaa painamalla päänsä miehen päätä vasten. Moni videoita kommentoinut on arvellut tämän johtuvan siitä, että koira tuntee otsassaan miehen äänen aiheuttamat värähtelyt ja ne rauhoittavat sitä.

@gofetch She just needs all the attention🥺🐶 @Zack Goggins #doglove #doganxiety #blinddog #deafdog #cutedog #clingydog ♬ original sound – Go Fetch