Vanderpump Rules -pariskunta esitteli yhteistä kotia – ostivat yhdessä omakotitalon

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tullut bisnesnainen Lisa Vanderpump omistaa useita ravintoloita. Nainen esiintyy tällä hetkellä Vanderpump Rules -televisiosarjassa, jossa seurataan hänen ravintoloidensa nuorten työntekijöiden elämää ja parisuhdekiemuroita.

Vanderpump Rules -sarjasta tutuksi tullut James Kennedy alkoi viime tuotantokaudella seurustelemaan Ally Lewberin kanssa. Nyt pariskunta on vienyt suhteensa toiselle tasolla ja muuttanut yhteen ensimmäiseen omakotitaloon, jonka he ovat yhdessä ostaneet.

Bravo on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa James Kennedy ja Ally Lewber esittelevät ylpeänä ensimmäistä kotiaan. Kauniissa omakotitalossa on pariskunnalle runsaasti tilaa ja upea takapiha, jossa on sopivan kokoinen uima-allas. Ainut miinuspuoli on talon yläpuolella tiuhaan lentelevät lentokoneet, koska talo sijaitsee lentokentän läheisyydessä.