Hurja suoritus: Mies juoksi puolimaratonin ja pomputti samalla koripalloa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasilainen yliopisto-opiskelija on noussut otsikoihin hämmästyttävällä tempauksellaan. Ben Duong juoksi puolimaratonin pomputtaen koko matkan ajan koripalloa mukanaan. Hän rikkoi suorituksellaan maailmanennätyksen.

Duong saavutti Austin Marathon -tapahtuman puolimaratonissa 12. sijan. Hän saavutti maaliviivan 1 tunnin, 21 minuutin 39 sekunnin ajalla. Duong rikkoi nopeiten koripalloa kuljettaen juostun puolimaratonin ennätyksen.

Saavutusta ylisti X-somepalvelussa koripalloseura Austin Spurs, joka toimii NBA-seura Antonio Spursin famijoukkueena. San Antonio Spursin maskotti oli myös tervehtimässä Duongia maaliviivalla.

Duong rikkoi aikaisemman koripalloa kuljettaen juostun puolimaratonin ennätyksen, jonka Chi Kit Cheungin sai nimiinsä Toronton Waterfront -maratonissa lokakuussa 2023. Chin aika oli 2 tuntia ja 3 minuuttia.