Michael Douglas herkutteli valtavalla osterilla – syöminen ei onnistunut käden käänteessä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Michael Douglas on tehnyt hyvin pitkän ja vakuuttavan uran elokuvien parissa. Tähti muistetaan muun muassa Basic Instinct ja Last Vegas -elokuvista. Tällä kertaa mies nähdään hänen poikansa kuvaamalla videolla, jossa hän syö ison osterin.

Michael Douglas julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka hänen 23-vuotias poikansa Dylan kuvasi hänestä ravintolassa. Videolla 79-vuotias Douglas esittelee osteria, jonka hän on aikeissa syödä.

– Tämä on suurin koskaan näkemäni osteri, Michael Douglas kertoo.

Michael Douglas tekee kasvoillaan syömisen aikana erilaisia ilmeitä, joiden tulkitseminen ei ole täysin yksiselitteistä. Moni kuitenkin epäilee, että valtavan osterin pureskeleminen 20 sekunnin ajan ennen nielaisemista ei olisi ollut miellyttävä kokemus. Osa kommentoijista onnittelee miestä hyvän suorituksen jälkeen, osa tuntuu pitävän valtavan osterin syömistä raakana sekä ällöttävänä että vaarallisena asiana.