Nainen roikkui liikkuvan auton konepellillä – sisällä oli hänen varastettu koiransa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Los Angelesissa todistettiin tammikuussa hurjaa välikohtausta. Kaupungin keskustassa kaahanneen auton konepellillä roikkui nainen. Hän oli päätynyt tilanteeseen yrittäessään pelastaa siepattua koiraansa. Ali Zacharias oli syömässä lounasta ravintolassa 18. tammikuuta ranskanbulldoggi Onyx mukanaan.

Kesken ruokailuhetken paikalle ilmestyi nainen, joka kutsui koiraa luokseen. Nainen nappasi koiran mukaansa tämän hihnasta ja pakeni läheiseen autoon. Auto lähti kiihdyttämään pois paikalta, jolloin Zacharias hyppäsi sen eteen. Zacharias päätyi roikkumaan liikkuvan auton konepellillä. Hän putosi lopulta maahan muutaman korttelin päässä.


CBS-uutissivuston mukaan Zacharias sai välikohtauksessa mustelmia ja ruhjeita, mutta hän välttyi vakavilta vammoilta. Los Angelesin poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Toistaiseksi epäiltyjä sieppaajia tai Onyx-koiraa ei ole onnistuttu paikantamaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.