North West arvosteli äitinsä meikkituotteet – mustaa luomiväriä ei säästelty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä monille tunnetuksi tulleen Kim Kardashianin tunnetuimmat yritykset ovat nimeltään SKKN BY KIM ja SKIMS. Kim Kardashian lanseerasi hetki sitten ihonhoitobrändinsä uudet tuotteet, jotka olivat tällä kertaa meikkejä.

Kim Kardashian toi markkinoille huultenrajauskyniä, huulipunia ja uuden luomiväripaletin. Kaikkia tuotteita yhdisti samanlainen nude värimaailma. Nyt naisen oma tytär North West laittoi äitinsä meikkituotteet todelliseen testiin ja esitteli niitä tuoreella TikTok-videolla.

North West esittelee tuotteita kameralle kuin todellinen kauneusguru. Hän alkaa meikkaamaan ja loihtii kasvoilleen melko näyttävän silmämeikin mustalla luomivärillä. ”Mitä kaikkea tyttäreni tekeekään puhelimellani”, Kim Kardashian on lisännyt kuvatekstiin julkaistessaan videon hänen ja Northin yhteiselle TikTok-kanavalle.

@kimandnorth

What my daughter does on my phone ha ha ha ha ha ha😂

♬ original sound – Kim and North