Olivia paljasti rintansa juhlissa – tuleeko kuvasta bannia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Olivia Wilde ja poptähti Harry Styles erosivat taannoin ja saivat fanit pettymään. Ensin pariskunnan kerrottiin pitävän taukoa, mutta sittemmin suhteen kerrottiin päättyneen kokonaan. Uutinen oli raskas isku monille julkkisparin faneille.

Sittemmin Olivia on poseerannut varsin usein rohkeissa kuvissa ja videoissa sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on ylittänyt jopa itsensä. Näyttelijätär nimittäin poseeraa niin ohuessa läpinäkyvässä topissa, että hänen povensa paljastuu käytännössä kokonaan. Aika näyttää tuleeko kuvasta somealustalle bannia.

Suhde päättyi pian sen jälkeen, kun Wilden ohjaama ja Stylesin tähdittämä Don’t Worry Darling -elokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla. Harry Stylesin on kerrottu olevan edelleen läheinen Wilden kanssa, ja he tulevat todennäköisesti pysymään ystävinä. Wilde oli aiemmin kihloissa Jason Sudeikisin kanssa.