Kissa piileskeli romutettavassa autossa – pelastettiin viime hetkellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaatopaikalla autonromussa piileskellyt kissa joutui taannoin melkoiseen vaaratilanteeseen. Kissa pelastettiin vain vähän ennen auton päätymistä jätepuristimen käsittelyyn. Yhdysvaltain Pohjois-Carolinassa sijaitsevan kaatopaikan työntekijä avasi auton konepellin poistaakseen akun ennen romutusta.

Hänen yllätyksekseen sisältä paljastui kissa, joka hyppäsi heti hänen syyliinsä. Työntekijä piteli kissaa takkinsa suojassa työvuoron loppuun asti. Työntekijän toimitti kissan Brother Wolf Animal Rescue -eläinsuojaan, jossa hänen tyttöystävänsä työskenteli. Pian selvisi, että paikallinen mies oli kysellyt kadonneen lmemikkinsä perään. Hän helpottui rakkaan Lilly-nimisen kissansa löytymisestä.

Omistaja kertoi Lillyn olevan luonteeltaan seikkailunhaluinen pienestä koostaan huolimatta. Eläinsuoja tarjoutui leikkaamaan ja rokottamaan kissan. Lisäksi sille asennettiin mikrosiru.

– Molempien kasvoilla paistoi helpotus ja onni. Lilly oli kuin sulaa laavaa omistajan sylissä, ja miehen silmät kostuivat liikutuksen kyynelistä, eläinsuojan Facebook-julkaisussa kerrottiin.