Zendaya teki teatterille 100 000 dollarin lahjoituksen – täältä naisen urapolku alkoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jota on esitetty nyt kaksi kautta. Zendaya näyttelee myös uudessa Dyyni: Osa kaksi -scifielokuvassa, joka tulee helmikuun lopulla saamaan Suomen ensi-iltansa.

Zendaya päätti nyt muistaa juuriaan ja tehdä lahjoituksen teatterille, josta hänen näyttelijänuransa alkoi. 27-vuotias tähti lahjoitti Oaklandissa sijaitsevalle California Shakespeare Theater -teatterille 100.000 dollaria. Teatteri päätti ilmoittaa julkisesti saamastaan lahjoituksesta, joka käytetään tulevien esitysten tukemiseen ja teatterin toiminnan parantamiseen.

Zendaya lahjoitti varat Women Donors Network -yhdistyksen kautta. Yhdistyksen toimitusjohtaja Leena Barakat on ollut hyvin mielissään siitä, että he ovat pystyneet Zendayan kanssa tarjoamaan tukea teatterille. ”Toivomme, että lahjoituksemme auttaa teitä toteuttamaan näkemystänne ja tukee teatterin tärkeää työtä siinä missä apua eniten tarvitaan”, Barakat kommentoi People-sivuston mukaan.