Kirjapaljastus: Melania Trump halusi nöyryytystä Donald Trumpille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen entisellä presidentillä Donald Trumpilla oli salasuhde Stormy Daniels -nimellä aikuisviihdealalla työskennelleen Stephanie Cliffordin kanssa vuonna 2006. Suhteen paljastumisen aikaan kerrottiin, että Trump ei ollut huolissaan vaimostaan Melania Trumpista tai siitä, että nainen ottaisi hänestä avioeron uskottomuuskohun takia.

Melania Trump avioitui Donald Trumpin kanssa vuonna 2005, eli vuosi ennen salasuhdetta Cliffordin kanssa. Heidän Barron-poikansa oli syrjähypyn aikaan vasta kolmen kuukauden ikäinen. American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden -teoksessa kerrotaan nyt, että Melania Trump oli suhteen paljastumisen aikaan raivoissaan ja halusi miehensä joutuvan nöyryytetyksi.

Kirjan tehneen Valkoisen talon entisen lehdistövastaavan Stephanie Grishamin mukaan Melania salasi kuitenkin todelliset tunteet suurelta yleisöltä. Hän perui kuitenkin edustusmatkalle osallistumisen skandaalin takia, mikä sai Trumpin edustamaan yksin ja ilman kaunista vaimoaan. Tämä oli presidentille noloa.