Sofia Richie on seitsemännellä kuulla raskaana – esitteli tämän hetken luottotuotteet

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia Richie Grainge meni viime vuonna naimisiin Elliot Graingen kanssa ja nyt pariskunta on kertonut odottavansa esikoistaan. Sofia Richie Grainge on tällä hetkellä seitsemännellä kuulla raskaana ja kertonut odottavansa tyttöä.

Nyt Sofia Richie Grainge julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän esittelee mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä hänelle kaikkein tärkeimpiä. Mukana on lisäravinteita, rentouttavaa magnesiumia, raskausajalle sopiva pitkä tyyny sekä erilaisia kosteuttavia voiteita raskausarpien ennaltaehkäisyyn.

Sofia Richie Grainge on myös huomannut, että raskausaika on vaikuttanut hänen ihoonsa. Hänen kasvojensa iho rasvoittuu nopeammin, minkä vuoksi hän pitää mukanaan aina puuteripaperia, joilla saa kätevästi poistettua öljyä iholta meikinkin päältä.

@sofiarichiegrainge

My must have pregnancy essentials 🍼

♬ original sound – Sofia Richie Grainge