Matkanjärjestäjä aloittaa suorat lennot Helsingistä Hurghadaan: ”Egyptin lomakohteista suosituin”

Matkailu · Tim Isokivi

Matkailualan yritys Apollomatkan kertoo aloittavansa suorat lennot Egyptin suosittuun lomakohteeseen. Helsingistä päästään 9. lokakuuta alkaen Jet Timen lennoilla Egyptin Hurghadaan.

– Hurghada on Egyptin lomakohteista tutuin ja suosituin, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Kohde täyttää monen lomatoiveet – aurinkovarma sää, kauniit rannat, upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, kiehtovia kulttuurielämyksiä sekä kiinnostavia retkiä, hehkuttaa Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen tiedotteessa.

Hurghada on 160 000 asukkaan kaupungin Punaisenmeren länsirannalla. Vetonauloihin kuuluvat muun muassa El Daharin vanha keskusta, kahviloiden ja kauppojen täyttämä satamapromenadi ja hyvät vesiurheilumahdollisuudet.

Hurghadassa sijaitsee myös Aqua Vista -hotelli. Sitä kuvaillaan Afrikan suurimmaksi urheiluhotelliksi. Vieraiden käytössä ovat muun muassa olympiakokoinen 50 metrin uima-allas, yli 600 neliömetrin kuntoilualue, padel- ja tenniskentät, sprinttirata, sauna ja jääkylpy.