Conan O’Brien palaa televisioon – mahtaako tulla Suomeen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu koomikko ja juontaja Conan O’Brien saa uuden televisio-ohjelman. Tähti palaa ruutuun tänä keväänä Conan O’Brien Must Go -sarjan myötä. Ohjelma alkaa ainakin Yhdysvalloissa Max-palvelussa 18. huhtikuuta. Conan O’Brien Must Go -sarjassa koomikko kiertää maailmaa fanejaan tapaamassa.

Ohjelma sai inspiraationsa Conan O’Brien Needs a Fan -podcastista. Tulevan sarjan alkuintron kertojana toimii omintakeisesta tyylistään saksalainen ohjaaja Werner Herzog. Variety-lehden mukaan O’Brien vierailee sarjassa ainakin Norjassa, Thaimaassa, Argentiinassa ja Irlannissa. Aika näyttää mahtuuko kalenteriin myös Suomi, jossa nähtiin taannoin varsinaista Conan-maniaa.

Koomikon edellinen oma tv-ohjelma, Conan, päättyi kesäkuussa 2021. O’Brienin luvattiin aloittavan uuden sarjan HBO Maxissa vuonan 2022, mutta sarjan alkaminen viivästyikin hieman.