Timothée Chalamet pokasi uuden tähden? Suhde Kylie Jenneriin ohi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet ovat tutustuneet toisiinsa viime keväänä. Huhtikuussa he alkoivat tapailemaan toisiaan ja suhde syveni vähitellen kesän aikana. Pariskunta alkoi kuitenkin vasta syksyllä näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Suhteen tultua julkisuuteen pariskunta nähtiin jatkuvasti yhdessä. He tukivat toisiaan toistensa työtilaisuuksissa ja osallistuivat yhdessä erilaisiin juhliin, urheilutapahtumiin ja gaaloihin. Nyt fanit epäilevät heidän eronneen, koska Kylie Jenner ja Timothée Chalamet eivät ole näyttäytyneet yhdessä tammikuun jälkeen.

Fanit uskovat kaksikon eronneen myös siksi, että aiemmin Kylie Jenner osallistui Timothée Chalametin Vonkka-elokuvan ensi-iltoihin. Nyt nainen on loistanut poissaolollaan uuden Dyyni: Osa 2 -elokuvan ensi-iltatilaisuuksissa, jotka ovat nyt tulleet päätökseensä. Timothée Chalamet on edustanut niissä yksin ja näyttänyt monien mielestä yllättävän läheiseltä näyttelijä Florence Pughin kanssa.