Dua Lipa paljasti kolmannen albumin nimen – levy ilmestyy toukokuussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Naisen Houdini-single julkaistiin 9. marraskuuta ja helmikuussa hän julkaisi toisen Training Season -singlensä.

Nyt Dua Lipa on paljastanut sosiaalisessa hänen tulevan kolmannen albuminsa nimen ja julkaisupäivämäärän. Radical Optimism -nimeä kantava albumi tullaan julkaisemaan 3. toukokuuta, joten fanien ei tarvitse enää pitkään odotella uutta musiikkia tähdeltä.

Kahden jo julkaistun singlen lisäksi albumi tulee sisältämään yhdeksän uutta kappaletta. Albumin nimi juontaa juurensa siitä, että Dua Lipan mielestä maailma kaipaisi enemmän optimismia ja onnellisuutta. Artistin mielestä jokainen ihminen ansaitsee olla onnellinen elämässään.