Turun Kupittaan ja Helsingin välinen junaliikenne katkeaa kesällä viideksi viikoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin ja Turun Kupittaan välinen junaliikenne katkeaa tulevana kesänä viiden viikon ajaksi. Rantaradan liikenne on poikki 24. kesäkuuta – 28. heinäkuuta välisenä aikana. Asiasta tiedotti VR.

Junaliikenteen katkos johtuu Väyläviraston Espoon kaupunkirata-hankkeesta. Siihen liittyvien ratatöiden vuoksi Leppävaaran länsipuoleisen rantaradan liikenne keskeytyy. VR korvaa katkoksen aikana kaikki Helsinki-Kupittaa-välin kaukojunat ja Hanko-Karjaa-välin lähijunat busseilla.

Kirkkonummen ja Helsingin välillä on Espoon ratatöihin liittyviä 24 tunnin liikennekatkoksia myös 5., 9. ja 26. toukokuuta sekä 22. ja 29. syyskuuta. Lisäksi tiedossa on kolme 48 tunnin katkoa lauantaista sunnuntaihin 31. elokuuta – 1. syyskuuta, 7.-8. syyskuuta ja 14.-15. syyskuuta.

Kaukoliikenteen junia korvaavat bussit jatkavat Kupittaalta Turun päärautatieasemalle ja laivojen kulkuaikoina Turun satamaan ja päinvastoin. Korvaavien bussien liput tulevat myyntiin toukokuun loppuun mennessä.