Jared Leto sai fanit hullaantumaan – julkaisi videon ilman paitaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Jared Leto on saanut paljon tunnustusta kummallakin urapolullaan. 52-vuotias tähti voitti Oscar-palkinnon parhaasta sivuroolista elokuvassa Dallas Buyers Club -elokuvassa. Tällä hetkellä hän kiertää 30 Seconds to Marsin kanssa.

Jared Leto on toiminut vuonna 1998 perustetun 30 Seconds to Mars -yhtyeen keulahahmona ja laulajana alusta saakka. Bändissä vaikuttaa rumpalina myös Jaredin veli Shannon Leto. Tällä hetkellä he ovat kiertueella ja esiintyvät seuraavaksi Paraguayssa.

Jared Leto ihastutti fanejaan X-palvelussa videolla, jonka alussa hän esiintyy ilman paitaa. Mies esittelee treenattua ylävartaloaan ja vaihtaa ylleen punaisen esiintymisasun. Videon kuvauksessa Jared Leto kiittää fanejaan edellisestä Argentiinan keikasta.