Muistatko povipommi Kate Uptonin? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Tällä kertaa takavuosien kohumalli poseeraa varsin arkisissa poseerauksissa somessa julkaisemallaan videolla, jossa hän esittelee asukokonaisuuksia seuraajilleen. Viime aikoina Kate ei ole juuri poseerannut rohkeammissa kuvissa, joissa hänet totuttiin uransa huipulla näkemään.

Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.