Teddi Mellencampin näyttävät ennen ja jälkeen -kuvat – näin paljon leikkausarvet ovat muuttuneet

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen paljasti viime vuoden syyskuussa, että hän on taistellut melanooman kanssa jo pitkään. Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencamp on päivittänyt hoitojensa etenemisestä säännöllisesti hänen Instagram-kanavallaan. Mellencamp leikattiin joulukuussa onnistuneesti, minkä jälkeen hänen tulee käydä säännöllisissä tarkastuksissa aluksi kolmen kuukauden välein.

Nyt Teddi Mellencamp on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän ennen ja jälkeen -kuvan hänen suuresta leikkausarvestaan. Arpi on parantunut todella hyvin ja vaalentunut huomattavasti kolmen kuukauden aikana, mistä tähti on innoissaan.

Naisen ensimmäisellä tarkastuskäynnillä kädestä löydettiin kuitenkin uusi ihomuutos, joka aiheutti lääkärissä huolta. Luomesta päätettiin ottaa koepala, jonka Mellencamp toivoo olevan väärä hälytys.