Kate Upton palasi rintaviin kuviin – tässä kuuma tyylinäyte

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Victoria’s Secretin mallikaunotar Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan. Nyt asiaan on tullut muutos.

Upton nähdään nyt poseeraamassa pitkästä aikaa biksuissa mainoskuvassa, jossa hän tällä kertaa markkinoi alkoholillista juomabrändiä. Mainostettavaa tuotetta enemmän on odotetusti saanut huomiota se, että Kate on jälleen palannut näyttäviin kuviin pitkän hiljaiselon jälkeen. Hänen seuraajansa tietenkin toivovat, että tämä jäisi pysäväksi tilaksi.

Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.